Hoe te gebruiken

Montage van uw eerste Flexyfoot
Stap 1 Meet de diameter van uw loophulpmiddel met de bijgevoegde maat meter voor de juiste grootte van het ‘bovenstuk’.
Stap 2 Verkort uw hulpmiddel met ongeveer 35mm bij het aanbrengen van de Flexyfoot. Indien de onderkant van uw hulpmiddel scherpe randen heeft schuur ze aub dan glad.
Stap 3 Monteer de Flexyfoot door het ‘bovenstuk’ op de basis van uw hulpmiddel te drukken. Vochtig maken met een beetje water kan ervoor zorgen dat de Flexyfoot gemakkelijker past. Zorg voor een strakke pasvorm door de Flexyfoot zover mogelijk op uw hulpmiddel te drukken. De voet moet vrij kunnen draaien zonder dat u deze hoeft los te schroeven. Let op: niet gebruiken als het ‘bovenstuk’ geen strakke pasvorm heeft of los komt te zitten. Maximaal toelaatbaar gewicht: 125 kg per paar.Wanneer moet u uw Flexyfoot ‘voet’ vervangen
De Flexyfoot ‘voet’ kan gemakkelijk worden vervangen zonder dat u de gehele flexyfoot hoeft te vervangen. Indien het profiel is versleten tot de slijtage markers, de voet of vering beschadigd zijn of de vering te weinig suspensie biedt, stop het gebruik dan on¬middellijk en vervang de ‘voet’. Bij normaal gebruik zal de vering na een korte periode iets zachter worden; deze zal in de loop van tijd comprimeren met ongeveer 6mm.Montage van een nieuwe Flexyfoot ‘voet’
Verwijder de oude ‘voet’ door de voet van het bovenstuk te trekken en vervolgens los te schroeven. Schroef vervolgens de nieuwe ‘voet’ in het ‘bovenstuk’ tot hij vrij kan draaien en druk vervolgens op de voet totdat hij in het bovenstuk klikt.
Vervang het ‘bovenstuk’ als het beschadigd raakt, de pasvorm minder strak om uw hulpmiddel gaat zitten of als de ‘voet’ niet meer goed bevestigd kan worden. Het ‘bovenstuk’ moet vervangen worden bij elke derde vervanging van de ‘voet’.


Krukdop | Wandelstok
Design en realisatie door Reclamebureau Frank | Zoekmachine optimalisatie door 24orange.nl