Dé kruk die zich weet te onderscheiden!

Flexyfoot is de innovatieve krukdop die uw kruk aanzienlijk meer comfort geeft. Initieel was de Flexyfoot ontwikkeld voor actieve wandelaars die last hadden van gladde doppen aan hun wandelstok. Maar het zijn juist de krukgebruikers die de voordelen hebben ontdekt van een kruk met de Flexyfoot.

Flexyfoot krukken 

Flexyfoot wandelstok 

Betere lichaamshouding met de Flexyfoot krukdop

Mensen die afhankelijk zijn van een kruk hebben te maken met pijn in de armen, schouders en rug. Onze dop is ontwikkeld met het doel dat de kruk maximaal contact heeft met de grond. Er is gekozen voor een systeem dat de kruk uiterst wendbaar maakt. Met de Flexyfoot kan uw kruk kantelen en draaien. U kunt uw kruk optimaal benutten in kleine ruimtes, op trappen, zwaar terrein en moeiteloos iedere bocht nemen. Op gladde vloeren kunt u vertrouwen op uw kruk.

Omdat u met de Flexyfoot optimaal gebruik maakt van uw kruk, zult u sneller herstellen van een blessure. Mensen die permanent een kruk gebruiken zullen meer uit hun kruk kunnen halen en zal de Flexyfoot bijdragen aan een grotere bewegingsvrijheid.

Advies voor krukgebruikers

Voor optimaal gebruik van uw kruk kunt u nu vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten zij kunnen u uitleggen wat onze kruk of krukdop voor u kan betekenen.


Krukdop | Wandelstok