Krukdop van Flexyfoot voor merkbaar meer comfort!

Indien u afhankelijk bent van een kruk, dan is de Flexyfoot misschien wel de oplossing voor u. Flexyfoot is de innovatie die het looprubber van uw krukdop optimaal benut. Oorspronkelijk was de Flexyfoot krukdop ontwikkeld voor wandelstokken, maar het zijn nu ook de krukgebruikers die de voordelen van de de Flexyfoot hebben ontdekt.

Flexyfoot krukken 

Geen last meer van een slippende krukdop

De krukdop van een traditionele kruk of wandelstok wordt zwaar belast en slijtage is een veelvoorkomend probleem. Onze mensen hebben een krukdop ontwikkeld met een flexibel mechanisme waardoor de krukdop altijd maximaal contact heeft met de ondergrond. De krukdop van de Flexyfoot is bovendien zeer wendbaar en de krukdop is ideaal voor oneffen ondergronden, trappen, korte bochten en gladde vloeren.

De eerste keus voor atleten met een kruk

Met de Flexyfoot krukdop kunt u uw kruk maximaal belasten. In samenwerking met atleten, die afhankelijk zijn van een kruk, zijn de rubberen ringen van de krukdop geoptimaliseerd om de grip te maximaliseren. Onze krukdop is de eerste keus voor wandelaars en atleten met een handicap.

  

Wilt u de beste krukdop op úw kruk? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij zijn altijd bereid om u uit te leggen welke voordelen onze krukdop voor u zullen opleveren. Vanzelfsprekend delen wij onze kennis met u om u zodoende een stapje verder helpen. Graag tot ziens!


Krukdop | Wandelstok