Het kopen van de krukken houdt in dat u keuzes moet maken

U wilt krukken kopen en moet keuzes maken over het materiaal en de ergonomie? Bij krukken kopen houdt u natuurlijk rekening met de ontlasting van uw voet of been. Het is minstens zo belangrijk rekening te houden met de ontlasting van uw hele lichaam. Veel krukgebruikers krijgen te maken met gewrichtspijn in hun bovenlichaam. Flexyfoot biedt u een goedkope oplossing om uw nieuwe of bestaande krukken te optimaliseren.

Flexyfoot krukken 

Is het nieuwe krukken kopen wel noodzakelijk?

Wilt u nieuwe krukken kopen omdat uw oude niet goed zijn of pijn veroorzaken? Dan hoeft u waarschijnlijk alleen maar nieuwe krukdoppen te kopen. Flexyfoot krukdoppen kunt u eenvoudig op uw krukken monteren. De flexibele voet stabiliseert niet alleen uw krukken maar vangt de schokken tijdens het lopen op en zorgt op die manier ook nog voor de nodige ontlasting van uw bovenlichaam.

Dure krukken kopen is met de Flexyfoot een overbodige luxe

Op het gebied van krukken kopen is alles mogelijk. U kunt lichtgewicht, ergonomisch of krukken met accessoires kopen. U kunt ook gewoon goedkope krukken kopen en deze verbeteren met de Flexyfoot.

  

Door de Flexyfoot krukken te kopen bespaart u al snel veel geld en voorkomt u onnodige pijn. Wij geven gratis en vrijblijvend advies. Het enige dat u hoeft te doen is even contact met ons opnemen. Onze vriendelijke medewerkers zullen u al snel uitleggen wat uw voordelen zijn. Graag tot ziens!Krukken kopen dé investering waar u verder mee komt!! Flexyfoot in 50 secondenKrukdop | Wandelstok