Op krukken lopen kan óók op een comfortabele manier!

Op krukken lopen kan een ware uitdaging zijn. Loopt u op krukken maar heeft u last van evenwichtsproblemen, vindt u bochten nemen moeilijk of heeft u last van pijn? Dan is waarschijnlijk een flexibele krukdop ook voor u dé oplossing.

Flexyfoot krukken 

Krukken lopen betekend obstakels vermijden

Gladde vloeren en krukken gaan niet samen. Veel mensen die op krukken lopen vinden het lastig om krukken stabiel te positioneren in kleine ruimtes. Ga eens lopen op krukken op een stoepje. Lopen op krukken op een trap is ook al geen pretje. Krukken lopen is niet eenvoudig, wij kunnen het wel eenvoudiger máken.

De Flexyfoot maakt krukken lopen eenvoudiger en veiliger

De Flexyfoot is een krukdop die het krukken lopen aanzienlijk eenvoudiger maakt. De krukdop bestaat uit een voet en een bovenstuk die onafhankelijk van elkaar bewegen. U heeft maximale grip tijdens het krukken lopen, kunt uw krukken eenvoudig draaien en kantelen en bovendien ontlast u uw gehele lichaam door het schokabsorberende vermogen van de Flexyfoot.

Wij begrijpen hoe lastig krukken lopen kan zijn. Dat is de reden dat de Flexyfoot zo gewild is. Iedere stap met een Flexyfoot dop onder uw krukken is een comfortabele stap in de juiste richting.

  

Wilt u graag meer halen uit u krukken en minder afhankelijk zijn van anderen? Maak krukken lopen veiliger met de Flexyfoot!

Wilt u hier meer informatie over dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij delen graag onze kennis en vertellen u de wel zéér aantrekkelijke prijs. Dit is onze manier om u een stapje verder te helpen.Krukdop | Wandelstok