Verbeter uw krukken met de Flexyfoot

Als u voor een korte of langere periode afhankelijk bent van krukken, dan brengt de Flexyfoot wellicht verlichting. Het gepatenteerde ontwerp van onze krukdoppen maken uw krukken uiterst wendbaar en geschikt voor oneffen oppervlakken. Heeft u gewrichtspijn veroorzaakt door uw krukken? Dan moet u zeker de Flexyfoot aan uw krukken monteren.

Flexyfoot krukken 

Krukken met de Flexyfoot

U hoeft alleen maar uw krukdoppen te vervangen van uw huidige krukken. De Flexyfoot bestaat uit een voet en een bovenstuk die door een luchtvering met elkaar verbonden zijn. Deze vering werkt schokabsorberend zodat gewrichtspijn in armen en schouders veroorzaakt door krukken aanzienlijk wordt verminderd.

Betere grip met uw krukken

De flexibele voet van de Flexyfoot zorgt voor een optimale stabiliteit van uw krukken. Het draagvlak van de voet wordt maximaal benut waardoor het rubber van uw krukken minder last heeft van slijtage en niet snel glad wordt. Stoepen, klinkerpaadjes, trappen en andere oneffenheden zijn geen obstakel meer voor krukken met de Flexyfoot.

  

Wilt u meer informatie zodat u uw krukken optimaal kunt gebruiken? De specialisten van Flexyfoot beantwoorden graag u vragen zodat u kan werken aan een spoedig herstel. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag een stapje verder.Krukdop | Wandelstok