Optimaal gebruik maken van loopkrukken

Eindelijk loopkrukken! Een blessure aan de voet of het been kan een langdurig proces zijn. Loopkrukken geven u weer een beetje bewegingsvrijheid. Met loopkrukken begint het echte herstelproces. Om het maximale uit loopkrukken te halen en om het herstelproces te bevorderen, is de Flexyfoot ontwikkeld.

Flexyfoot krukken 

  

Meer stabiliteit op loopkrukken

De Flexyfoot is enkel een krukdop die naast een rubberen dop ook een bovenstuk heeft. De dop en het bovenstuk zijn flexibel aan elkaar verbonden doormiddel van een luchtveer. Hierdoor ontstaat een flexibele voet voor uw kruk die uw loopkrukken maximaal wendbaar maken. Doordat de krukdop van de Flexyfoot onafhankelijk beweegt, kunt u uw loopkrukken altijd stabiel op elke ondergrond neerzetten. Dat maakt krukken lopen een stuk eenvoudiger.

Minder last van gewrichtspijn

Loopkrukken ontlasten het gewonde been, maar belasten het bovenlichaam en uw armen. Door krukdoppen van uw loopkrukken te vervangen door de Flexyfoot, monteert u ook meteen krukvering. De combinatie van vering en wendbaarheid absorbeert schokken die uw loopkrukken vrijgeven. Uw gewrichten worden ontlast en gewrichtspijn zal aanzienlijk verminderen.

Veiligheidstoepassingen en handige tips voor loopkrukken

Wilt u meer informatie over hoe u de Flexyfoot gebruikt of aan uw loopkrukken bevestigd? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar met deskundig advies en handige tips en brengen u graag op de hoogte van de wel zéér aantrekkelijke prijs. Graag helpen wij ook ú een comfortabel stapje verder.Krukdop | Wandelstok