Wandel stokken met een Flexyfoot dop brengen u verder!

Flexyfoot is de gepatenteerde dop voor wandel stokken die wandel stokken een betere grip en meer stabiliteit geven. Bovendien gaan doppen langer mee doordat de dop 100% contact maakt met de ondergrond. De Flexyfoot is eenvoudig te bevestigen. U hoeft enkel de dop van uw wandelstok te vervangen.

Flexyfoot krukken 

  

Elk obstakel is mogelijk voor wandel stokken met de Flexyfoot

Mensen die wandel stokken gebruiken vermijden oneffen ondergronden en gladde vloeren. De doppen onder wandelstokken slijten snel en worden glad. Elke wandelstok heeft hier last van, terwijl wandel stokken juist nodig zijn om stoepjes, klinkerpaadjes en trappen te betreden. Flexyfoot biedt dé oplossing!

De Flexyfoot is een wandelstok dop die uit een voet en een bovenstuk bestaat. De voet en het bovenstuk zijn middels een schokabsorberende luchtveer aan elkaar verbonden. Ongeacht de scheve hoek van wandel stokken, de veer maakt het mogelijk dat de voet de ondergrond maximaal benut. Dit geeft u meer stabiliteit en grip.

De Flexyfoot past op verschillende soorten en maten wandel stokken en is zéér aantrekkelijk geprijsd. Voor meer informatie over het verbeteren van uw wandelstok neemt u contact op met onze specialisten, zij helpen u graag een stapje verder!Krukdop | Wandelstok