Afgesleten wandelstok dop?

U heeft een gladde wandelstok dop? Het rubber van uw wandelstok dop is doorgesleten? U kunt uw wandelstok dop eenvoudig vervangen in plaats van een hele nieuwe wandelstok te kopen. De Flexyfoot heeft amper last van slijtage en geeft u meer stabiliteit. Vooral op oneffen ondergronden heeft de Flexyfoot al veel mensen geholpen.

Flexyfoot krukken 

Flexyfoot wandelstok 

De Flexyfoot wandelstok dop

De Flexyfoot is oorspronkelijk ontworpen om wandelstokken te verbeteren op gebied van stabiliteit en grip. Onze wandelstok dop bestaat uit een voet en een bovenstuk dat door een luchtveer wordt verbonden. Hierdoor kan de voet onafhankelijk bewegen van de wandelstok. U kunt uw wandelstok op elke ondergrond stabiel positioneren en de veer draait mee met uw voorwaartse beweging. De voet blijft staan. Ons ontwerp voorkomt afslijten van de wandelstok dop. De Flexyfoot wandelstok dop is een uniek en gepatenteerd ontwerp.

De Flexyfoot is eenvoudig op bestaande wandelstokken te bevestigen. U vervangt enkel de rubberen dop van uw wandelstok. De Flexyfoot wandelstok dop wordt in verschillende maten geleverd en past op elke wandelstok of loophulpmiddel.

Vraagt u zich af of deze Flexyfoot wandelstok dop ook iets voor u is, of bent u benieuwd naar de prijs? Neemt u dan even de moeite om contact met ons op te nemen. Wij willen u graag uitleggen hoe de Flexyfoot voor u te gebruiken is. Vragen staat vrij en wij helpen u graag een comfortabel stapje verder!Krukdop | Wandelstok