Keuzes tijdens het kopen van een wandelstok

Tijdens het wandelstok kopen krijgt u te maken met keuzes. Ergonomie, ontwerp en gebruiksgemak zijn afwegingen die worden gemaakt tijdens het wandelstok kopen. Welke keuzes u ook maakt, het is fijn om te weten dat de Flexyfoot op elke wandelstok past.

Flexyfoot krukken 

Flexyfoot wandelstok 

U wilt een nieuwe wandelstok kopen voor een betere stabiliteit?

Tijdens het wandelstok kopen houdt u natuurlijk rekening met stabiliteit. Hiervoor is een nieuwe wandelstok kopen niet altijd nodig. U kunt ook enkel nieuwe doppen voor uw oude wandelstok kopen. De Flexyfoot is een rubberen dop voor wandelstokken die ontworpen zijn om het gebruik van de wandelstok te verbeteren, slijtage te verminderen en stabiliteit aanzienlijk verbeteren.

Met de Flexyfoot kiest u zelf tijdens het wandelstok kopen

U gaat een wandelstok kopen omdat deze ergonomisch verantwoord is. U wilt een wandelstok kopen omdat het ontwerp mooi is. U gaat een wandelstok kopen omdat de kleur goed is.
U maakt een keuze voor welke wandelstok dan ook en met de de Flexyfoot maakt u uw wandelstok compleet.

Gaat u een wandelstok kopen?
Neem dan eerst contact op met onze specialisten voor gratis advies over het gebruik van wandelstokken.

Wellicht bent u ook benieuwd naar de prijs?
Onze vriendelijke medewerkers zijn instaat uw situatie juist in te schatten en kunnen u helpen bij het maken van een goede keuze. Vragen staat vrij en wij helpen u graag een comfortabel stapje verder.Een wandelstok kopen..., dáár komt meer bij kijken! Flexyfoot in 50 secondenKrukdop | Wandelstok