Maximaal gebruik maken van de wandelstok

Als u last heeft van uw benen of stabiliteit, dan kan een wandelstok het perfecte hulpmiddel zijn waardoor u toch probleemloos op stap gaat. De wandelstok is de beste vriend van vele mensen. Omdat een wandelstok elke dag gebruikt wordt, slijt de dop van een wandelstok snel. Uw wandelstok wordt glad en kans op vallen wordt groter.

Flexyfoot krukken 

Flexyfoot wandelstok 

De Flexyfoot speciaal ontwikkeld voor de wandelstok

De wandelstok heeft slijtende doppen, glad rubber en slechte grip. Dit geeft problemen met trappen en oneffen oppervlakten. De Flexyfoot is ontwikkeld om wandelstok gebruikers te helpen bij dit soort problemen. De oplossing is een dop die geschikt is voor bestaande wandelstokken. De Flexyfoot dop voor de wandelstok bestaat uit een voet en een bovenstuk die verbonden zijn middels een schokabsorberende luchtveer. Hierdoor kan elke wandelstok draaien en roteren. Uw wandelstok met de Flexyfoot maakt probleemloos elke scheve hoek.

De Flexyfoot is zo goed dat de wandelstok dop inmiddels op vele soorten loophulpmiddelen wordt toegepast. Atleten op krukken zijn in staat om een hele marathon te lopen met de Flexyfoot. Bovendien verminderd de Flexyfoot gewrichtsproblemen in het bovenlichaam ontstaan door loophulpmiddelen.

Neemt u de moeite om contact op te nemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag op welke manier u de Flexyfoot dop onder uw wandelstok kunt plaatsen en welke voordelen u zelf al snel zult ervaren. Dat allemaal tegen een zéér aantrekkelijke prijs. Wacht niet langer, wij staan graag voor u klaar!Krukdop | Wandelstok