Wandelstokken kopen die u werkelijk een stapje verder helpen!

Wandelstokken kopen kan een moeilijke keuze zijn. Gaat u wandelstokken kopen vanwege het ergonomische ontwerp of omdat uw oude versleten zijn? Wilt u wandelstokken kopen omdat uw oude wandelstokken gewrichtspijn veroorzaken?

Misschien is het kopen van nieuwe wandelstokken wel helemaal niet nodig, maar hoeft u alleen de doppen van uw oude wandelstok te vervangen door de comfortabele Flexyfoot doppen. En uw wandelstok is weer als nieuw!

Flexyfoot krukken 

Flexyfoot wandelstok 

Dure wandelstokken kopen niet langer nodig dankzij de Flexyfoot

Ook mensen die voor het eerst wandelstokken kopen is het belangrijk om kritisch naar de stabiliteit van wandelstokken te kijken. De Flexyfoot is speciaal ontwikkeld om wandelstokken veilig en stabiel te maken. De Flexyfoot is een wandelstok dop met vering en de voet kan onafhankelijk van de wandelstok worden bewogen. U heeft amper last van gewrichtspijn en de onafhankelijk draaiende voet zorgt ervoor dat de wandelstok altijd maximaal de ondergrond benut.

Wandelstokken kopen die minimaal onderhevig zijn aan slijtage

Veel mensen vinden slijtage de belangrijkste koopoverweging tijdens het wandelstokken kopen. U wilt natuurlijk geen wandelstokken kopen die snel slijten of glad worden. Is dit al gebeurt met uw bestaande wandelstokken? Ga dan geen nieuwe wandelstokken kopen, maar vervang uw oude rubber met de Flexyfoot.

Wanneer u behoefte hebt aan meer specifieke op úw situatie afgestemde informatie, of bent u benieuwd naar de prijs. Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze deskundige medewerkers. Zij doen niets liever dan u een comfortabel stapje verder helpen. Graag tot ziens!Krukdop | Wandelstok