Goede wandelstokken

Wandelstokken zijn er in vele soorten en maten. Wat maakt wandelstokken nou goed?
Deze vraag wordt dagelijks aan onze specialisten gesteld. Met de Flexyfoot kunt u alle soorten of maten wandelstokken kopen. Door het rubber van de wandelstokken te vervangen door de Flexyfoot, bent u automatisch verzekerd van gebruiksgemak en stabiliteit.

Flexyfoot krukken 

Flexyfoot wandelstok 

Flexyfoot past op elke wandelstok

De Flexyfoot is geen wandelstok maar een rubberen zool die aan alle soorten wandelstokken kan worden bevestigd. Dus ook aan krukken en andere loophulpmiddelen. Het ontwerp van de Flexyfoot wandelstokken dop is uniek. Deze bestaat uit een voet en een bovenstuk. De voet en het bovenstuk zijn door een schokabsorberende veer met elkaar verbonden. Met een Flexyfoot kunnen alle wandelstokken wendbaar gemaakt worden waardoor u stabiliteit krijgt op elke ondergrond.

Wandelstokken met de Flexyfoot verminderen pijn

Wandelstokken ontlasten uw benen en voeten, maar kunnen pijn veroorzaken in armen en schouders omdat het bovenlichaam de last van wandelstokken moet dragen. De Flexyfoot wandelstokken dop is voorzien van een schokabsorberende vering. Deze zorgt voor ontlasting van het bovenlichaam en verminderd gewrichtspijn die ontstaat doordat u wandelstokken gebruikt aanzienlijk.

Wanneer u vragen heeft over de Flexyfoot en wilt weten wat voor u de voordelen zijn, neemt u dan contact met ons op.

Flexyfoot maakt op een goedkope en eenvoudige manier alle wandelstokken comfortabel!Krukdop | Wandelstok